Over ons

Christel

Mijn naam is Christel Kersten – van Dijck, eigenares van Logopediepraktijk van Dijck en Zangcoaching van Dijck. Ik ben getrouwd met Stef en samen zijn wij trotse ouders van Maud (mei 2017) en Stijn (juni 2019). 

In juni 2008 ben ik afgestudeerd als logopedist. Na mijn afstuderen, heb ik een periode bij ‘Logopediepraktijk van Duin’ in Wageningen gewerkt. Omdat het werken met kinderen en volwassenen in een vrijgevestigde praktijk mij zo goed beviel, ben ik in oktober 2009 mijn eigen logopediepraktijk in Elst begonnen. Eind 2017 ben ik tevens gestart met ‘Zangcoaching van Dijck’. Inmiddels hebben we ook een locatie in Nijmegen (Tarcisiusschool) en ben ik in juni 2021 met 'Logopedist Venray' gestart.

Een enthousiaste benadering en een ontspannen sfeer tijdens de behandeling vind ik belangrijk! Ik word er blij van als ik kindjes enthousiast binnen zie komen en met een lach op hun gezicht de praktijk zie verlaten. Daarnaast vind ik de combinatie van ‘mama zijn’, het runnen van een praktijk en het behandelen van cliënten erg leuk! Dit zorgt voor afwisseling in mijn dagen en geeft me energie.

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de NVLF.

Ik heb o.a. de volgende cursussen gevolgd:
- Manuele facilitatie van de larynx (MFL), cursus A en B
- Oro Myofunctionele therapie (OMFT )
- Hodson en Paden (onderzoek en behandeling van spraakproblemen bij kinderen)
- Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen, cursus 1 en 2
- TOS en meertaligheid

Werkdagen:
Maandag en woensdagochtend (locatie Venray). Donderdag (locatie wisselend)
Telefoon:
06 418 485 17

Jolijn

Mijn naam is Jolijn Bootsma. In februari 2021 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de HAN in Nijmegen en sindsdien mag ik deel uitmaken van het team van Logopediepraktijk van Dijck.

Mijn motivatie voor mijn beroep komt al van heel ver terug. Toen ik jong was heb ik namelijk ook een lange tijd logopedie gehad. Nu probeer ik met die opgedane kennis van mijn logopedist en van mijn opleiding ervoor te zorgen dat iedereen met net zoveel plezier naar logopedie komt, zoals ik toen ook kwam. Verder heb ik tijdens mijn opleiding de verdieping ‘Het jonge kind’ en de minor ‘Het kind centraal’ gedaan. Deze minor en verdieping passen ook goed bij mij en mijn stages die ik gelopen heb. 

Ik heb in mijn derde jaar stage gelopen bij logopediepraktijk van Dijck, waar ik voornamelijk veel kinderen en stemcliënten zag.  In mijn laatste jaar heb ik stage gelopen op de vroegbehandeling van Kentalis, waarbij ik kinderen behandelde in de leeftijdscategorie tussen de drie en vijf jaar oud. 

Ik ben opgeleid om alle doelgroepen binnen de logopedie te helpen en dat vind ik ook het diverse aan mijn beroep. Binnen Logopediepraktijk van Dijck behandel ik voornamelijk (jonge) kinderen met articulatie-, spraak- en taalproblemen en/of kinderen met afwijkend mondgedrag. 

Logopedie is een super mooi vak waarin communicatie centraal staat. Ik zal daarin ook altijd samen met de cliënt en zijn of haar omgeving communiceren, zodat we samen een persoonlijk plan kunnen maken, afgestemd op zijn/haar wensen. 

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici. 

Werkdagen:
Maandag, woensdag en donderdag (locatie ‘t Startblok en hoofdlocatie Elst) Dinsdag en vrijdag (locatie Venray)
Telefoon:
06 513 101 79