Over ons

Christel

Mijn naam is Christel Kersten – van Dijck, eigenares van Logopediepraktijk van Dijck. Ik ben getrouwd met Stef en samen zijn wij trotse ouders van Maud (mei 2017) en Stijn (juni 2019). 

In juni 2008 ben ik afgestudeerd als logopedist. Na mijn afstuderen, heb ik een periode bij ‘Logopediepraktijk van Duin’ in Wageningen gewerkt. Omdat het werken met kinderen en volwassenen in een vrijgevestigde praktijk mij zo goed beviel, ben ik in oktober 2009 mijn eigen logopediepraktijk in Elst begonnen. In juni 2021 ben ik met 'Logopedist Venray' gestart.

Een enthousiaste benadering en een ontspannen sfeer tijdens de behandeling vind ik belangrijk! Ik word er blij van als ik kindjes enthousiast binnen zie komen en met een lach op hun gezicht de praktijk zie verlaten. Daarnaast vind ik de combinatie van ‘mama zijn’, het runnen van een praktijk en het behandelen van cliënten erg leuk! Dit zorgt voor afwisseling in mijn dagen en geeft me energie.

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de NVLF.

Ik heb o.a. de volgende cursussen gevolgd:
- Manuele facilitatie van de larynx (MFL), cursus A en B
- Oro Myofunctionele therapie (OMFT )
- Hodson en Paden (onderzoek en behandeling van spraakproblemen bij kinderen)
- Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen, cursus 1 en 2
- TOS en meertaligheid
- Masterclass flesweigeren
- Cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling bij TOS (online zelfstudie)
- Zintuiglijke prikkelverwerking (online zelfstudie)
- Mondmotoriek 0-4 jarigen
- DGM (denkstimulerende gespreksmethodiek)

Werkdagen:
Maandag, woensdagochtend, donderdag
Telefoon:
06 418 485 17

Manon

Mijn naam is Manon v.d. Heide. In juni 2018 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in kinderen (leeftijd 3 t/m 16 jaar) met taal- en/of spraakproblemen. Ook na mijn opleiding heb ik gewerkt met deze leeftijd in het reguliere en het speciaal basisonderwijs.

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk van Dijck. Het maakt mij gelukkig om kinderen te helpen met taal-en spraakproblemen en/of afwijkend mondgedrag. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij mij, zodat we goed samen kunnen werken om de communicatie te verbeteren.

Het werken op scholen vind ik zelf erg prettig, omdat de lijnen met leerkrachten erg kort zijn. Zo kun je nog sneller en makkelijker overleggen en samen de beste hulp bieden die de kinderen nodig hebben.

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en heb de volgende cursussen gevolgd:

- Oromyofunctionele therapie (OMFT)
- Executieve functies
- Lees- en spellingsproblemen

Werkdagen:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Telefoon:
06 101 689 90

Lotte

Mijn naam is Lotte Thijssen. Ik ben in juni 2022 afgestudeerd als allround logopedist aan de HAN in Nijmegen. Tijdens het volgen van mijn opleiding heb ik me vooral gespecialiseerd in kinderlogopedie. Ik heb de minor ´Het kind centraal´ en de verdieping ´Het jonge kind´ afgerond.

Gedurende mijn stages heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Mede dankzij mijn stages heb ik ontdekt dat ik het vooral heel leuk vind om met kinderen te werken. Kinderen geven mij enorm veel plezier in mijn werk door hun verschillende karakters en energie. Tijdens mijn stage in het derde leerjaar heb ik ook volwassenen behandeld met stemproblematiek.

Het mooie van het beroep logopedie vind ik dat ik wat kan bijdragen aan het zelfvertrouwen en de voortgang van kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar de behandeling bij de logopedist komen.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en heb de volgende cursussen gevolgd:

- Meertaligheid
- DGM (denkstimulerende gespreksmethodiek)

Werkdagen:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Telefoon:
06 835 146 82